keyvisualStartpagina
Nieuws
Benefietreeks
Overste Hof
SPONSORS 2014
Over Duchenne
duchenneheroes.nl
Over Davey
Foto's & filmpjes
Team blogjes
SPONSOR WORDEN!
Over ons
Contact
GastenboekAlle Benefietvoorstellingen op een rijtje...

 


Toneelgroep Het Volk - 11 november 2013
Op maandagavond 11 november speelt Toneelgroep Het Volk de voorstelling 'Blauwdruk' als benefiet voor Duchenne-onderzoek. De mannen van Het Volk doen dat gratis en voor niets en ook de deuren van Theater Peeriscoop in Gorinchem zwaaien kostenloos open.


Toneelgroep Het Volk   

Opbrengst: € 1.674,-
 


Klik hier voor de foto's van deze avond (fotografie Eelkje Colmjon)

Jan Jaap van der Wal - 18 november 2012
Op zondagavond 18 november speelt cabaretier 
Jan Jaap van der Wal voor ons zijn benefietvoorstelling "Live 4 Life". Plaats van delict is de Aalmarktzaal in Leiden. Uiteraard gaat de opbrengst van deze avond naar Duchenne-onderzoek.
Voor Team Davey is deze benefietavond de aftrap voor deelname aan Duchenne Heroes 2013. Inderdaad onze achste editie. 
www.janjaapvanderwal.nl

Opbrengst:
€ 4.584,37


Klik hier voor de foto's van deze avond (fotografie Eelkje Colmjon)

Kees van Kooten - 15 december 2011
Waarschijnlijk behoeft Kees van Kooten geen uitgebreide introductie. Tenslotte kent iedereen hem wel van Koot & Bie. Heel Nederland leefde immers toe naar die verlossende zondagavond. Van Kooten & De Bie gaven dan hun Keek op de Week.In het LAKtheater vertelt en speelt Van Kooten zijn eigen Modermismen, maar stort zich ook op het werk van andere schrijvers waarvoor hij zelf veel bewondering heeft.
We weten dus niet wat hij precies gaat doen, maar zeker is dat het een avond wordt die u niet wilt missen! 

Opbrengst € 7.958,79


Tim Knol en Anne Soldaat - 10 oktober 2011
Inmiddels weet half Nederland wie Tim Knol is... Een fantastische singer/songwriter die mooie liedjes schrijft en ze zelf perfect over het voetlicht kan brengen. Tim heeft een drukke agenda met zijn band, maar gelukkig was er ook nog een gaatje vrij om een benefiet voor Duchenne-onderzoek te plannen. Op maandag 10 oktober komt Tim Knol naar het LAKtheater. Anne Soldaat zal zorgen voor stevige gitaarbegeleiding.

Opbrengst € 5.073,-

Meer informatie: www.timknol.nl en/of www.annesoldaat.nl 


Jochem Stavenuijter - 15 oktober 2010
Jochem Stavenuijter (Bambie) zei meteen ja. Nog voor hij wist waar het precies voor was. Jochem speelt zijn prachtige solovoorstelling 'Eleonora' waarin hij liefdevol verhaalt en verbeeldt over zijn jeugdjaren, toen zijn moeder vanwege de gevolgen van een hersenbloeding in een verzorgingstehuis voor bejaarden werd opgenomen.

Meer informatie: www.bambie.org    

Opbrengst: € 2.720,-
 


Joop Visser & Jessica van Noord - 17 december 2009
Vlijmscherpe teksten gesmeed tot aanstekelijke liedjes. Joop en Jessica; tweekoppigheid in tweestemmige samenzang. Lofzang op de mooie dingen des levens en klaagzang over actuele onvolkomenheid. Omhooggevallen politici en over het paard getilde managers krijgen van dit duo een fors pak komisch getinte billenkoek. Een vrolijke avond dus!

Meer informatie: Joop Visser en Jessica van Noord   

Opbrengst: € 2.400,-   

 


Fred Delfgaauw - 6 december 2008
"Regel jij hier die zaal dan kom ik een voorstelling spelen!" Met die woorden heeft Fred Delfgaauw iets in gang gezet dat nu niet meer te stoppen lijkt...
Zijn voorstelling 'Minder = Meer' bleek goed voor een uitverkochte zaal, 245 bezoekers zagen hoe Fred Delfgaauw zijn poppen tot leven laat komen. Een prachtige avond met een fantastische opbrengst!

Meer informatie: www.delfgaauw.nl    

Opbrengst: € 5.880,-    
 


 

Top
Fietsen is blijven zitten tot je er bent!