keyvisualStartpagina
Nieuws
Benefietreeks
Overste Hof
SPONSORS 2014
Over Duchenne
duchenneheroes.nl
Over Davey
Foto's & filmpjes
Team blogjes
SPONSOR WORDEN!
Over ons
Contact
Gastenboek
Sponsorbedrag DH-2014

€ 1.956,50

 
  
Optelsom 06-07-08-09-10-11-12-13-14:
€ 104.179,50
   
 Nieuws  
   
14 november 2014
Proost!
Afgelopen maandag was het een drukte van belang in Theater Peeriscoop. Precies 100 mensen vonden de weg naar onze benefietavond. Een week daarvoor stond de verkoop nog op 10 kaarten en maakten wij ons ernstig zorgen over het eventuele succes van de actie. Maar een krantenartikel in de Gorkumse Courant en een persoonlijke actie van de dochter van een van de spelers leverden uiteindelijk een heel behoorlijke kaartverkoop op. En Het Volk speelde een fantastische Blauwdruk. Wij weten zeker dat we iedereen een groot plezier hebben gedaan met deze benefietavond. Een aantal mensen ging bovendien naar huis met een kilootje Leerdammer Kaas. Rond de voorstelling hielden wij een verloting en daarnaast verkochten we boeken van Het Volk. Na aftrek van kosten, enkele vrijkaarten en bedankjes is de totale opbrengst uitgekomen op € 1.674,-. Wij zeggen Proost!

Wij bedanken Toneelgroep Het Volk, Theater Peeriscoop en haar medewerkers, Leerdammer Kaas en natuurlijk alle bezoekers voor de bijdrage aan deze succesvolle benefietavond.
 

   
22 oktober 2013
Kaarten benefiet nú te koop!
Op 11 november speelt Toneelgroep Het Volk de voorstelling "Blauwdruk" als benefiet voor Duchenne-onderzoek. De mannen van Het Volk balanceren altijd prachtig tussen tragedie en komedie, oftewel tragikomedie in de puurste zin van het woord. "Blauwdruk" is een voorstelling die je absoluut een keertje gezien moet hebben!
Kaarten voor deze fantastische voorstelling zijn nu voor €20,- te koop via de kassa van Theater Peeriscoop in Gorinchem. Wacht niet te lang met bestellen want we hebben slechts 125 stoelen!

 
 

Toneelgroep Het Volk
speelt
Blauwdruk in
Theater Peeriscoop

...
 
   
11 oktober 2013
Leuke actie voor nieuwe sponsors
Wanneer je nu sponsor wordt voor minimaal 100 euro ontvang je een velletje Team Davey-postzegels gratis en voor niks.
De actie werkt simpel. Je meldt jezelf aan als sponsor en daarna stuur je via Contact jouw adresgegevens door. Wanneer alles beklonken is dan sturen wij de zegels naar jou op. Je mag zelfs jouw voorkeur aangeven. Noem het 'twee vrienden' of 'mannetje op fiets'. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.
Alvast dank voor jouw sponsorbijdrage!
 
 

       

   
2 oktober 2013
Benefietdiner in Landgraaf
Het is tijd om de agenda's te trekken!
Op vrijdag 28 maart 2014 organiseert Team Davey in samenwerking met Landgoed het Overste Hof een benefietdiner.
Voor slechts 75 euro zit je de hele avond gebakken...
Een 3-gangendiner, koffie en drankjes, alles is inbegrepen. Op dit moment wordt er nog hard gesleuteld aan de exacte invulling van de avond, maar we hebben al een paar mooie dingen voor je in het verschiet. Lekker eten terwijl je vermaakt wordt door een goochelaar die jou aan je tafeltje trakteert op de meest waanzinnige trucs. Alleen al daarvoor kom je naar Het Overste Hof in Landgraaf.
En dan hebben we nog niet eens de prachtige prijzen genoemd die je kunt winnen met de verloting.
Kortom, een avond waar je niet omheen kunt!
 
 

   
23 september 2013
Foto's Duchenne Heroes 2013 online
Natuurlijk lagen er ook dit jaar weer enkele fotografen, waaronder Eppo Karsijns, langs het parcours op de loer met de camera in de aanslag. Om het voor jullie gemakkelijk te maken, hebben wij een aantal foto's geselecteerd. Er zitten echt weer enkele schitterende plaatjes tussen!

nb: Binnenkort volgt er nog een aantal foto's van andere fotografen.

Klik hier voor het album DH-2013
 fotografie: Eppo Karsijns

   
22 september 2013
Topweek met een geweldige opbrengst!
Duchenne Heroes 2013 zit er helaas weer op. We hebben met z'n allen weer een fantastische, maar vooral ook weer loodzware week achter de rug. Slechts één echte regendag, maar de gevallen regen van eerdere dagen en de nachten tussendoor, maakte een zware pap van de ondergrond. Gelukkig zat de pap niet in onze benen :-)

Klik hier voor ons Blogboek 2013. Veel plezier met het lezen van ons verslag.
 fotografie: Eppo Karsijns

   
13 september 2013
Klaar voor de start... af!
Een grote camper volgeladen met fietsspullen in de breedste zin van het woord.
Ontbijt van de brandnetel, prachtige ODLO-outfits, voldoende Schwalbe-banden, anti-lek-fluts, powerreepjes van Aktiv3, fietskettingen van KMC, dikke remmen van Magura, Motorex onderhoudsmiddelen, DH2013-outfits van Tenuta, onderdelen van BikeParts4U, warme spullen van Sionyx en nog veel meer.

En wat weer een fantastisch bedrag waarmee we aan de start staan: bijna 12.000 euro!
Daarvoor willen we álle sponsors enorm bedanken.

We zijn helemaal klaar voor een week Duchenne Heroes. Bepakt en bezakt, vol goede moed en met het beste humeur van de wereld gaan we een week lang bulten trotseren. Niet zomaar, maar om een beetje te voelen hoe het is wanneer je spieren niet meer willen. Wanneer alle kracht en fut eruit is... Want zo moet Duchenne ongeveer voelen.
Daarom zijn alle sponsors belangrijk, want zo kunnen we samen Duchenne de wereld uittrappen!

Klaar voor de start... af!
 

   
11 september 2013
Goede voorspellingen...
We hebben de buienradar intussen talloze keren aangeklikt en het ziet er naar uit dat het wel eens een beetje een nat weekje kan gaan worden. Maar al staat het water straks tot onze lippen, we weten zeker dat we droge voeten houden...
Trentino Bikewear sponsort ons met Seal Skinz waterdichte sokken. Echt super, want natte en daardoor vaak koude voeten is wel het laatste dat we kunnen gebruiken. We gaan nu zeker geen regendans doen, maar mocht het onverhoopt slecht weer worden dan zijn we ertegen bestand :-)
 

   
21 augustus 2013
Duchenne Heroes 2014
Team Davey staat sinds vandaag ook ingeschreven voor de negende editie van Duchenne Heroes, die op 14 september 2014 van start zal gaan. Dat is natuurlijk nog heel ver weg, maar aangezien een goed voorbeeld goed doet volgen ;-)
Wil jij ook meedoen in 2014, klik dan op deze regel om je in te schrijven.
En over goede voorbeelden gesproken...
We hebben al talloze sponsors die ons steunen met een bijdrage voor de achtste editie.
Sta jij daar nog niet tussen?
Klik dan snel op SPONSOR WORDEN! in het menu en je bent zeker van 1000 x DANK!
 


   
25 juli 2013
2014
Momenteel zijn we veel aan het trainen voor de komende editie Duchenne Heroes, die op 15 september van start gaat in het Belgische Dinant. Tussendoor proberen we natuurlijk ook om ons sponsorbedrag zo hoog mogelijk te doen stijgen. Nieuwe sponsors zijn altijd welkom ;-)
Maar we kijken ook vooruit. Voor editie 2014 hebben we al een benefiet-theatervoorstelling op de agenda staan. Elf november is de dag! En er gaat ook weer gevoetbald worden. Niet alleen in Eenrum, maar ook in Zuidwolde en in Loenen.
En we hebben nog een zeer ludieke actie. Meer dan het plaatje rechts kunnen we voorlopig niet prijsgeven, maar we weten zeker dat je het niet wilt missen!
 

 

   
18 juli 2013
Foto's van het uitstapje naar Zwitserland
Afgelopen week zijn we op hoogtestage geweest naar Zwitserland. Om precies te zijn, we zaten in Laret Samnaun, een vreemd stukje Zwitserland waar je belastingvrij van alles en nog wat kan kopen. Maar bovenal kan je er fantastisch gaaf fietsen. De ene keer kies je voor de lift naar boven en de andere keer beul je de 1300 hoogtemeters zelf omhoog. Let wel, de start was al op ruim 1700 meter boven zeeniveau. Want daar stond ons fantastische hotel met een buitengewoon goede keuken. Pure verwennerij. De eigenaar van Hotel Laret sponsorde zelfs een deel van ons verblijf. Echt super!

Klik hier voor het foto-album!
 

   
10 juli 2013
Blauwdruk
Het is beklonken! Op maandagavond 11 november 2013 speelt Toneelgroep Het Volk de voorstelling Blauwdruk. Ruim een jaar geleden hadden de mannen al toegezegd en nu is ook een datum gevonden. En natuurlijk een plaats...
Theater Peeriscoop in Gorinchem zet haar deuren wagenwijd open om deze benefietvoorstelling tot een succes te maken.
Het is nog ver weg, maar 11 november is de dag...
Noteer 'm dus alvast in jouw agenda!

www.toneelgroephetvolk.nl

www.peeriscoop.nl
 
 

   
8 juli 2013
Teambuilding in Zwitserland
We gaan op hoogtestage in Zwitserland. Fikse zware kilometers die er toe doen.
Uiteraard is dit een uitstapje in het kader van de voorbereiding op Duchenne Heroes, want hoogtemeters maak je nooit genoeg als Nederlander op de vlakte. Maar bovenal is het een gezamenlijk uitje om te vieren dat we elkaar 25 jaar kennen! Teambuilding is dus niet echt nodig ;-)
Onze uitvalsbasis in Zwitserland is Hotel Laret en een deel van ons verblijf aldaar wordt door het hotel gesponsord.

 

   
23 juni 2013
DOELBEWUST was een Top Actie!
Zaterdag om één uur gingen we los met onze actie Doelbewust. Deelnemers trapten vijf ballen op een zogenaamd gatendoel en konden daar punten mee verdienen. En degene met de meeste punten viel natuurlijk in de prijzen.
De opbrengst van de actie wordt door Univé Noord-Groningen verdubbeld en heeft in totaal maar liefst €1.010,- opgeleverd. Echt fantastisch!
De actie loopt nog door...
Fotograaf Eppo Karsijns heeft de hele middag foto's van het evenement gemaakt. Deze zijn via doelbewustvoorduchenne.nl te bestellen en ook de volledige opbrengst hiervan gaat naar Duchenne-onderzoek.

Team Davey bedankt alle deelnemers, Eppo Karsijns, Voetbalvereniging Eenrum en natuurlijk alle sponsors van de actie!

Klik hier voor een overzicht van de prijswinnaars!
 
 

 Klik hier voor de complete fotoserie van de actie Doelbewust. Om te bekijken en te bestellen. Ook de opbrengst van de fotoverkoop gaat naar Duchenne-onderzoek!
fotografie: Eppo Karsijns (www.eppokarsijns.nl)

   
5 juni 2013
100.000 EURO
Vandaag zijn we dankzij de sponsorbijdrage van Klaas en Elly Groot over de 100.000 euro gegaan. Klaas heeft zelf ook vier keer meegedaan aan Duchenne Heroes. Hij reed altijd voor zijn zoon Kevin en het afgelopen jaar onder de welluidende titel "Team Kevin, the final edition!".
Wij hebben uiteraard geprobeerd of Klaas er niet een vijfde editie aan vast wilde plakken, maar hij en zijn vrouw vonden het genoeg.
Maar wij vinden het in elk geval super leuk dat Klaas en Elly nu sponsor zijn van Team Davey.
Honderdduizend maal dank!
 

   
19 mei 2013
Halt! Stop! Bremsen!
Binnenkort komt er een postpakketje onze kant op met twee prachtige remsets van Magura. Magura sponsort Team Davey met de schitterende Magura MT-4, de remmen die onlangs in het Duitse Bike-magazin het predikaat Super kregen. Niet alleen een Super, maar bovendien de beste uit de test.

Eens zien of Magura in staat blijkt om Team Davey te stoppen ;-)

www.magura.com
 

   
16 september 2012
DH-2012: Een bijzondere editie...
Onze zevende deelname was een heel bijzondere ervaring. Natuurlijk de gebruikelijke loodzware kilometers van Wiltz naar Nijmegen, oftewel afzien... Maar het bijzondere was toch vooral de afwezigheid van Davey. Elke meter hebben wij speciaal voor hem gefietst. En elke meter vals plat of heftig omhoog hebben we Davey en zijn lotgenoten 'vervloekt'. Gekheid natuurlijk :-)
We weten heel goed waar we het voor doen en daarom staat Team Davey nu al ingeschreven voor de achtste editie.
En we hopen dat jij er dan ook weer bij bent. Als deelnemer, vrijwilliger, of als sponsor. Voor nu in elk geval heel veel dank voor alle support.
 

   
5 maart 2012
Erehaag voor Davey
Op zaterdag 3 maart hebben we, samen met Jaap en Betsie, Davey's familie en vrienden, afscheid genomen van Davey.
Aan onze oproep om gezamenlijk met andere Duchenne Heroes een erehaag te vormen, is goed gehoor gegeven. Ongeveer 25 Heroes en DH-vrijwilligers stonden bij de uitvaart langs de route om Jaap en Betsie te steunen in dit grote verlies.
Davey is begraven naast zijn grote broer Robin die in 2003 ook aan de gevolgen van de Ziekte van Duchenne is overleden.
Dit drama laat helaas op pijnlijke wijze zien hoe enorm belangrijk het onderzoek naar Duchenne is en daarom moeten we met z'n allen blijven strijden tegen de Ziekte van Duchenne!
 
..........

   
4 maart 2012
Bedankt...
Team Davey bedankt iedereen voor alle hartverwarmende reacties in ons gastenboek en op Facebook. We zullen alle reacties die ook aan Davey's ouders gericht zijn, bundelen en ervoor zorgen dat ze in het bezit komen van Jaap en Betsie.

27 februari 2012

Treurig bericht...
Afgelopen weekend is Davey in overleden. Een verschrikkelijk bericht. Onze dappere mascotte is zeventien jaar geworden.
Aanstaande zaterdag nemen familie en vrienden afscheid van Davey. Wij wensen Jaap en Betsie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
 

 
  

 

Top
Fietsen is blijven zitten tot je er bent!